Reacties van leerlingen:

 

"Marjo is een geweldige docent. Ze leert je niet alleen piano spelen, maar ook muziek op een nieuwe wijze te ervaren. Ik beschouw haar lessen als een levensverrijking en kan deze bij iedereen aanbevelen."

door Klaas de Vries op 16 juli 2021 op Linkedin.com/in/marjo-jansen-44bb2919

 

 

"Marjo Jansen geeft pianolessen die ik, al weer vele jaren lang, ervaar als een oase in mijn werkweek. Haar opmerkingen zijn to the point en enthousiasmerend. Niet onbelangrijk: haar ontvangst is hartelijk."

door Joyce Roodnat op https://www.linkedin.com/in/marjo-jansen-44bb2919/

 

"Marjo heb ik als leerling in haar pianopraktijk leren kennen als een echte vakvrouw. Zij maakt pianospelen tot een feestje. Na verschillende teleurstellende ervaringen kwam ik bij Marjo terecht. Voor het eerst een pianodocent die mij vrij liet en geen oordeel had in het maken van mijn eigen interpretaties en keuzes. Haar kennis en gevoel voor verfijning en schoonheid in de muziek weet zij op zeer prettige wijze over te brengen. Bij vele voorspeelmiddagen, die zij voor de leerlingen organiseert om podiumervaring op te doen, was ik aanwezig. Elke keer viel het mij op, hoe goed en persoonlijk zij met jonge kinderen overweg kan en op creatieve wijze aan hen de beginselen van het pianospelen weet over te brengen. Zelf geeft ze regelmatig concerten, een genoegen om vooral naar haar verfijning in de muziek te luisteren. Marjo kan ik met plezier aanbevelen voor iedereen, van jong tot oud, die graag piano wil leren spelen."

Willie Scharwächter op Linkedin.com/in/marjo-jansen-44bb2919